Ik sta voor je klaar

Je weet welke richting je op wilt en welke on- en offline doelen jouw organisatie wilt halen. Maar weet je die ook te vertalen naar heldere marketing- en communicatieplannen. Wat is precies de markt? Wie vormt de doelgroep en hoe bereik je die? Wat moet hoe, wanneer en door wie gebeuren? Ik help je bij het vinden van de antwoorden en maak de juiste middelen.

  • Heldere positionering
  • (Online) leadcampagne
  • Onderhoud of SEO-proof site
  • Brochures
  • E-mailnieuwsbrief voor relaties
  • Pakkend klantevent
  • Gedragen communicatie over nieuw werkproces

Projecten & Productie

Je kent dat wel: maanden broeden op een plan. Een wirwar van ideeën doolt door je hoofd. Je krijgt er maar geen geheel van en je weet niet welke aanpak de juiste is. Ik vertaal jouw ideeën naar een concreet plan. 

Mijn plannen hebben een duidelijke kop en staat, zodat jij weet waar je aan toe bent. Daarnaast ben ik graag betrokken bij de uitvoering. Sterker nog, dit is mijn kracht: helder advies èn effectieve implementatie. Denken èn doen.

Bijspringen & Interim

Hoe vind je in de overvolle interim-markt die topper voor jouw organisatie? De denkende doener die jouw opdracht als een resultaatgericht project ziet en niet als een urenmachine? Nou, bij mij. Ik zet zaken razendsnel en doelgericht in gang. 

Ik werk resultaatgericht. O.b.v. geformuleerde resultaten krijg je een reële (uren)planning. De ervaring leert dat die vaak lager is dan je dacht. Ik ben bij een interim-opdracht voor 100% betrokken. Daarnaast levert mijn objectiviteit jou nieuwe en verfrissende ideeën op.

Trainingen & Workshops

De afgelopen jaren heb ik honderden medewerkers getraind in communicatievaardigheden. Denk hierbij aan traingen als ‘Heldere beleidsnota’s’ voor beleidsmedewerkers, ‘Effectieve webteksten’ voor contentbeheerders en ‘Gesprekstechnieken’ voor thuiszorgmedewerkers.

Ook huren organisaties mij in voor het leiden van groepsdiscussies, workshops en congressen. Ik verlies de doelstellingen niet uit het oog, weet hoofd- en bijzaken te scheiden en zorg ervoor dat iedereen meedoet. Mijn trainingen en workshops zijn interactief, leerzaam en vol humor.

Bel of mail me gerust

Wil je weten wat ik jou kan bieden? Neem gerust contact op, dan praten we onder het genot van een kop koffie verder.