Coaching voor startende ondernemers

Ben je je eigen bedrijf gestart of sta je aan de vooravond van je ondernemersreis? En wil je daar wat ondersteuning bij? Dan ben ik jouw business coach. Als je nog geen 5 jaar bezig bent met je eigen bedrijf en in Overijssel of Gelderland woont, dan kun je zo goed als gratis van mijn adviezen gebruikmaken. ik ben namelijk een van de business-coaches die je met de scholingsvoucher van De Startversneller kunt inhuren. Deze voucher van € 1.000,- is superlaagdrempelig en vraag je heel eenvoudig aan. Ik kan je daar uiteraard bij helpen. 

Tijdens de coaching vinden we samen de antwoorden op de vragen die jij hebt. Dat kan over van alles gaan. De juiste propositie voor je bedrijf, het vinden van nieuwe klanten, het vergroten van je netwerk, jij als ondernemer, on- & offline marketing, het vinden van de juiste verkoopkanalen etc. 

Nieuwegierig? Bel me gerust om nader kennis te maken: 06-21856375.

Michiel Wismans van het Marketinghuis realiseert jouw doelen

Bussiness-coach bij De Startversneller

Ik help je een winstgevende onderneming te bouwen die bij jou past. Samen vinden we de vliegende start waarmee jij jouw ondernemersdroom nog meer kunt waarmaken. 

Business Possible: modern ondernemersprogramma

Je kunt mij via De Startversneller dus inhuren als Business-coach, maar je kunt via hun voucher ook meedoen aan mijn ondernemersprogramma: Business Possible

Dit programma heb ik als co-founder van de Nederlandse Ondernemers Academie in samenwerking met de accelator Labnest en vele andere ervaren ondernemers ontwikkeld. Tijdens dit ondernemersprogramma ga jij aan de slag met:

– het vergroten van de levensvatbaar van je bedrijf

– Jezelf als ondernemer

– kansen in de markt

– Het bepalen van de juiste denkrichting en focus

– De on- en offline zichtbaarheid van je bedrijf

– En alle andere dingen waar jij vragen over hebt  

Ook het ondernemersprogramma kun je via De Startversneller zo goed als kosteloos volgen vanuit hun aantrekkelijke vouchers.