De vraag naar interimmers is groot. Net als het aanbod. Er is sprake van een markt met vele bureaus en ZZP-ers. Hoe vind je in deze markt die ene topper voor jpuw organisatie? De adviseur die jouw opdracht als een resultaatgericht project ziet en niet als een urenmachine. Heel eenvoudig: bij het MarketingHuis.

Je zoekt een interimmer die deskundig en ervaren is. Bovendien verwacht je van de interimmer dat hij niet alleen de honneurs waarneemt, maar zaken ook in gang zet. De ‘boel wat opschudt’ door te laten zien dat je in korte tijd echt resultaten kunt boeken. Het liefst wil je ook nog dat de interimmer jou en jouw afdeling aanvullende inzichten meegeeft. Het MarketingHuis bedient je op uw wenken.

Jouw doelen staan centraal

Het MarketingHuis biedt jou niet alleen kwaliteit, maar ook een moderne werkwijze. Een werkwijze waarbij resultaten centraal staan, niet de uren. In de eerste dagen van de opdracht bepalen we samen welke resultaten behaald moeten worden. Vervolgens hangen we daar een reële (uren)planning aan. De ervaring leert dat die inschatting vaak lager is dan je dacht. Tot slot krijg je een transparante offerte waarin de doelen beschreven worden.

“Uiteraard is het MarketingHuis bij een interim-opdracht voor de volle 100% betrokken bij jouw organisatie. Toch werkt het altijd met de nodige objectiviteit. Deze objectiviteit levert je nieuwe en verfrissende ideeën op. De minimale inwerkperiode zorgt ervoor dat er geen gaten in de activiteiten vallen.”